Přijali jsme pozvání Střední školy stavební a strojní v Teplicích, kde jsme studenty seznámili se širokou škálou produktů stavební chemie. Studentům, učitelům i mistrům jsme odprezentovali možnosti využití našich produktů ve stavebnictví. Během přednášky jsme měli příležitost blíže poukázat na výhody konkrétních produktů, předali jsme postřehy a tipy z praxe a zodpověděli spoustu zvídavých otázek.

Druhou část návštěvy jsme věnovali praktické ukázce, během které měli studenti příležitost si vybrané produkty vyzkoušet. Blíže si tak osahali anhydritovou samonivelační hmotu AN 100 určenou k vyrovnání podlah. Dále si studenti ověřili rychlost pochůznosti u jednoho produkt z naši systémové řady nazvané „rychle a jdi“, a to konkrétně rychlobeton C 30.

Mistrům jsme předali i další vzorky pro následné otestování. Rychletvrdnoucí jednosložkový cementový tmel ROT 01 určený na opravy a vyrovnání schodů, utváření hran a spádů, vyplnění otvorů, výtluků a hlubších nerovností v podlahách a stropech. Pro úpravu sádrokartonu jsme škole poskytli vzorky práškové spárovací hmoty pro tmelení sádrokartonových desek GIP 300 a disperzní vyrovnávací hmotu pro tenkovrstvou finální úpravu stěn a stropů FIN 700.  

Věříme, že spolupráce se studenty, a to nejen se Střední školou stavební a strojní v Teplicích, se bude i nadále rozšiřovat.