V dnešním rychle se měnícím světě stavebních materiálů je důležité mít k dispozici produkty, které splňují vysoké standardy kvality a výkonu. Představujeme vám spárovací hmotu Bralep SP 6, která se nyní pyšní novým obalem! Tato jemná a kvalitní spárovací hmota je ideální pro spáry o šířce 1–6 mm a splňuje normu CG2 WA podle EN 13888.

Bralep SP 6 je navržena tak, aby byla flexibilní, což je klíčové pro aplikace v různých prostředích. Její schopnost vyrovnávat pohyby a vibrace zajišťuje, že vaše spáry zůstanou pevné a esteticky příjemné i v náročných podmínkách. S voděodolnou spárovací hmotou se nemusíte obávat vlhkosti. Bralep SP 6 účinně chrání vaše obklady a dlažby před nechtěným pronikáním vody, což prodlužuje jejich životnost a udržuje je v perfektním stavu. Dalším benefitem SP 6 je její vynikající odolnost proti oděru, je navržena tak, aby odolávala každodennímu opotřebení, což je zvláště důležité v oblastech s vysokou frekvencí pohybu, jako jsou chodby, kuchyně a koupelny. Mrazuvzdorná Bralep SP 6 je odolná extrémním teplotám, což ji činí ideální volbou i pro venkovní aplikace. Pokud plánujete použití spárovací hmoty na místech, která jsou vystavena teplotním změnám, jako jsou terasy, podlahové topení nebo balkony, je SP 6 dobrou volbou.

Bralep SP 6 je dostupná ve 4 barevných odstínech bílá, šedá, tmavě šedá a bahama. Můžete tak snadno sladit spáry s obklady a dlaždicemi, čímž dodáte celkovému vzhledu vašeho interiéru či exteriéru elegantní a profesionální vzhled.